Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 485148_41

Reebok Zig Dynamica w

Farge: Lysblå
Reebok Zig Dynamica w
Reebok Zig Dynamica w
kr 799
kr 899

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x7!
Produktbeskrivelse -
Komfortable joggesko med overdel i ventilerende mesh. Responsiv demping fra hæl til tå. Mellomsåle i FuelFoam og ekstra polstring i hælen, gir optimal demping. Reebok sin kjente Sikk-sakk yttersåle i gummi‎. Zig Midsole: Lett energiretursystem fokusert rundt responsiv demping fra hæl til tå‎ ‎Tå- og hæloverlegg: For ekstra beskyttelse og holdbarhet‎ ‎FuelFoam IMEVA: Vår myke EVA-forbindelse som balanserer første følelse av demping med respons‎ ‎Yttersåle i full gummi: Gummiyttersåle gir trekkraft og holdbarhet‎ ‎Zig Energy Web Outsole: Zig Energy Web Outsole utvides og kontrakter som et gummibånd for å gi våren tilbake respons‎ ‎Pute i hælen: Ekstra polstring i hælen for optimal komfort‎ forsinket fra levrandør
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.