Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 264980_60

Kamik Snowbuster

kr 599

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x7!
Produktbeskrivelse -
Fra å hoppe i en haug med løv til siste finish er gjort på snømannen, kan barnet ditt stole på Kamiks Snobuster vinterstøvler. 100 prosent vanntett og utstyrt med justerbare snømansjetter. Så uansett hvilke eventyr som venter, er disse vinterstøvlene klar for utfordringen. Vekt: 850 g per par Temperaturgrense: -32 ° C Her har du boots som er perfekte for å sikre deg tørre føtter under alle slags våte forhold. Enten du hopper i vannpytter eller vasser i snøsørpe så vil disse vanntette bootsene sørge for å holde føttene dine tørre og glade. Håndlaget etter høyeste standard, som sikrer den samme kvaliteten, komforten og holdbarheten på alle produkter. Kamik har brukt to år på å perfeksjonere vår RubberHe, og det har vært vel verdt det. Lett og sterk tilbyr sålen overlegen gripeevne og fleksibilitet. I tillegg er den 50% lettere enn naturlig gummi og 100% resirkulerbar, så den tar lett også på naturen. Gjør tærne varme og lykkelige med vår uttakbare innersko av filt , perfekt for de gnistrende kalde vinterdagene. Lagene i filten filtrerer ut fuktighet og tar vare på kroppsvarmen. At de er laget i Canada av resirkulerte flasker gjør deg også varm om hjertet. Hold vær og vind ute av ditt fottøy med vår enkle lisselåsemekanisme og elastiske lisser. Enkelt å stramme og åpne.
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69 39 85 39. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.  Adresse Moss: Varnaveien 22, 1524 Moss. Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-19, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.