Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 276772_48

Didriksons Thelma parkas

Farge: Mørkblå
Didriksons Thelma parkas
Didriksons Thelma parkas
kr 1 399
kr 1 999

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Som følge av sin gode fasong og store bruksomeråde har Didriksons Thelma Coat fått en helt spesiell posisjon i det norske markedet. Kvalitetsjakke med fast hette. Super damejakke med mange fine detaljer. Parkasen har glidelåslukking med doble stormklaffer som lukkes med trykknapper. Vind- og vanntett med tapede sømmer. To store frontlommer, to sidelommer og innerlomme. Brodert logo på brystet. Denne regnjakken holder deg tørr, varm og trendy på samme tid. Didriksons er kjent for sine kvalitetsjakker, så her får du en jakke som tåler det norske været. Baklengde str 38, 95 cm Vannsøyle: 8000 mm. Materiale: 100% polyamide weave, PU coating, PFC free Egenskaper: - Justerbar hette - 2 veis glidelås i front - Jusering i nedkant - Justerbare mansjetter - Fast hette - Innerlomme - Brystlommer - Stormklaff over frontglidelås - Vanntett, vindtett og pustende
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop