Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 277042_49

Didriksons Lindsey parkas

kr 699
kr 1 999

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Varm og lun vinterparkas i 3/4 lang jakke fra Didriksons. Avtagbar pels på hetten. En jakke med stor fleksibilitet over skuldre og bryst som gir god plass til bevegelse. Jakken går godt over rumpen er justerbar i midjen noe som gir en flott feminint snitt. Jakken er vann- og vindtett og alle sømmer er tapede. Jakken har 2-veis glidelås noe som er veldig behagelig spesielt når man kjører bil eller sykkel og glidelåsen kan åpnes litt nedenfra. Jakken har et spesielt storm-system som gjør den godt egnet til hardt vær og som holder deg tørr og varm under vanskelige værforhold. Jakken kan vaskes i vaskemaskin ved 40 grader med vrangen ut. Alle knapper og glidelås skal være lukket. Hengetørkes. Egenskaper for Didriksons Lindsey Dame Parka 2 veis justerbar hette 2 veis glidelås justerbar mansjett justerbar jakkeavslutning justerbar midje hake beskyttelse avtagbar fuske pels fast hette elastiske mansjetter Tilpasset musikkspiller beskyttet glidelås
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop