Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 276777_59

Didriksons Leona parkas

Farge: Mörk grønn
Didriksons Leona parkas
Didriksons Leona parkas
kr 1 990
kr 3 799

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Leona er Didriksons varmeste dameparkas, med tykk vattering. Parkasen er 100 % vann- og vindtett og har teipede sømmer. Klassisk parkasmodell med avslappet passform. Laget av resirkulert polyamid med en matt ytterside og vattering av resirkulert polyesterfiber. Innsiden av hetten og ryggen er fôret med et varmt og godt teddystoff. Uttakbart Didriksons-reflekstrykk bak og refleksdetaljer i den syntetiske pelsen, på brystlommene, Didriksons-logotrykket og i glidelåshempene. Fire lommer foran, brystlommer med glidelås og to lommer nederst som kan åpnes fra to sider og lukkes med knapp. Én innerlomme med glidelås og én innerlomme i mesh. Hel toveisglidelås med beskyttende stormklaff i front. Justerbar og formbar hette med syntetisk pelskant som kan tas av. Justerbare mansjetter med innermansjetter med tommelhull. Justerbar i falden og midjen. Fôret er farget med Solution Dye-teknikk. Denne teknikken sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen. Vannavstøtningen er PFC-fri. Vannsøyle: 10 000 mm Pusteevne: 10 000 g/m²/24 t Vattering: 250 g/m² Materiale: 100 % polyamid (resirkulert)
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop