Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 488024_40

Didriksons Kids Regnsett

Farge: Blå
Didriksons Kids Regnsett
Didriksons Kids Regnsett
kr 549

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Oppdag Didriksons Slaskeman regnsett til barn. Utmerket beskyttelse og holdbarhet. Didriksons, med over 100 års erfaring, produserer regnsett som sikrer barna dine mot vær og vind. Regnsettene er ikke bare vanntette, men også ekstremt holdbare og komfortable. De kommer i en rekke farger og stiler, slik at barnet ditt kan uttrykke seg mens det holdes tørt. Utforsk det brede utvalget av Didriksons regnsett til barn hos Sportmann i dag, og gi barnet ditt den perfekte kombinasjonen av funksjon, kvalitet og stil. 100% polyester. Regnsett av Galon®, med sveisede sømmer. Regnjakken har trykknapper i front, synlig refleks hele veien rundt og en avtakbar hette. Elastiske mansjetter og raglanermer for optimal bevegelsesfrihet. Innsiden av kragen er i et mykt fleecemateriale, og nederkanten har strikk i sidene for å minimere risikoen for at jakken skal gli opp. Regnbuksen har smekke, og passformen kan justeres med trykknapper i sidene og justerbare bukseseler. Elastiske ankler med justerbare og utskiftbare fotstropper. Vannsøyle: 8,000mm.
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.