Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 484504_51

Didriksons Jason Parkas

Farge: Mintgrønn
Didriksons Jason Parkas
Didriksons Jason Parkas
kr 3 999

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x7!
Produktbeskrivelse -
Jason er en tykt vattert parkas til fritidsbruk, som holder deg varm på vinterens kaldeste dager. Den er vind- og vanntett med teipede sømmer for en 100 % vanntett konstruksjon, og den har normal passform med rett silhuett. Falden og mansjettene er justerbare. Jason har en fast, justerbar hette med ett refleksfelt. Parkasen har hel toveisglidelås med beskyttende stormklaff i front. Flere lommer: to brystlommer med borrelås og sideåpning både med og uten glidelås, to forlommer med borrelås og sideåpning, én innerlomme i netting og én glidelåslomme bak stormklaffen. Parkasen er vattert med løse polyesterfibre som gir fint volum og varme, og 75 % av fibrene er resirkulert polyester. Fôret er farget med Solution Dye-teknikk. Denne teknikken sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen. Vannavstøtningen er PFC-fri. Skånsom vask 40°
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.