Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 276697_34

Didriksons Ilma parkas

kr 799
kr 1 899

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Ilma er en tynn, klassisk parkas i en stilren design med feminin passform. Ilma er laget av 100 % polyester. Jakken har store lommer foran, to brystlommer og to innerlommer. Jakken er vind- og vanntett med teipede sømmer, perfekt for allslags vær. Ilma er designet i en lengre modell og har en fast hette som kan justeres i begge sider. Jakken har en smidig toveis glidelås med stormklaff i front og høy krage. Mansjettene kan justeres med borrelås og det er snøring i midjen bak. Fôret er farget med en Solution Dye-teknikk. Denne teknikken sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen. Vannavstøtningen er PFC-fri. Jakkens lengde i størrelse 38 er 96 cm. Vannsøyle: 10 000 mm Pusteevne: 8000 g/m²/24 t Materiale: 100 % polyester Legg til et mellomlag for ekstra varme Justerbar hette i to retninger Toveisglidelås Justerbare ermavslutninger Justerbar midje Myk krage Fast hette Innerlomme Napoleon-lommer Lett å justere hetten Lukking med vindklaff
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop