Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 484505_55

Didriksons Hilmer Jakke

Farge: Olivengrønn
Didriksons Hilmer Jakke
Didriksons Hilmer Jakke
Didriksons Hilmer Jakke
kr 1 499
kr 2 699

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x7!
Produktbeskrivelse -
Hilmer er en vattert boblejakke som skårer høyt på stil. Den er Didriksons varmeste boblejakke til herre, laget for bruk på vinterens kaldeste dager. Den er vannavstøtende og har en avslappet passform med rett silhuett. Elastiske mansjetter med tommelhull for varme og komfort. Hilmer har en fast, justerbar hette. Den har hel toveisglidelås i front. Jakken har en smart refleksdetalj på innsiden av håndleddene, som enkelt brettes ut ved behov. Den har to brystlommer med glidelås, to forlommer med knapp og to innerlommer, hvorav én med glidelås. Den nye vatteringen er på neste nivå, laget av 100 % resirkulerte fibre: Thermore Ecodown Fibers 2.0. Fôret er farget med Solution Dye-teknikk. Denne teknikken sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen. Vannavstøtningen er PFC-fri. vask 40° Plaggets lengde str S: 80,5 cm. 100% Polyester
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.