Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 943797_49

Didriksons Digory jakke

Farge: Marine
Didriksons Digory jakke
Didriksons Digory jakke
kr 599
kr 799

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Digory Kids Jkt 2 fra Didriksons er varm, vannavvisende og vindtett boblejakke fremstilt av lettvektspolyester. Jakken føles myk og luftig, og har en matt overflate. Vattert med gjenvunnet polyester som isolerer varme godt. Avtagbar hette og fuskepelskant. Høy krage med børstet trikot på innsiden. Glidelås. To lommer med borrelåslukking. Vrangbord i ermekant. Snøring med stoppere i nederkant. PFC-fri vannavvisning. Fôr: 100% Polyamid Ytterstoff: 100% Polyamid
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop