Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 373881_49

Didriksons Annema jakke

Farge: Marine
Didriksons Annema jakke
Didriksons Annema jakke
Didriksons Annema jakke
kr 999
kr 1 299

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Didriksons Annema jakke er en myk og stilig puffjakke med syntetisk padding over brystpartiet, rygg, skulder og overarmer. Hettejakken passer like bra for seg selv eller som et isolasjonsplagg under en skalljakke. Høy krage og hette som beskytter godt mot vind. Tommelhull som gir en økt komfort og varmefølelse. Jakken har 4-veis stretch i seg og er svært bevegelig. Helårsjakke. Rygglengde i str. 38 = 64,5cm 100% polyester
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop