Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487386_60

U.S Polo Arjun T-shirt

Farge: Svart
U.S Polo Arjun T-shirt
U.S Polo Arjun T-shirt
U.S Polo Arjun T-shirt
U.S Polo Arjun T-shirt
U.S Polo Arjun T-shirt
kr 219
kr 299

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x8!
Produktbeskrivelse -

U.S. Polo Arjun T-shirt - Klassisk stil og komfort i ett

Opplev den ikoniske stilen og overlegen kvalitet med U.S. Polo Arjun T-shirt. Denne t-skjorten er en perfekt kombinasjon av tidløs design og uovertruffen komfort.

Laget av førsteklasses bomullsmateriale, gir U.S. Polo Arjun T-shirt en myk og behagelig følelse mot huden. Den har en klassisk passform og et stilig polosnitt som passer til enhver anledning.

Med sitt ikoniske U.S. Polo-logo brodert på brystet, utstråler denne t-skjorten en sofistikert og sporty stil. Den kan enkelt styles med jeans eller chinos for en avslappet, men likevel elegant look.

Velg U.S. Polo Arjun T-shirt for en uunnværlig del av din garderobe. Legg den i handlekurven din i dag og opplev den perfekte kombinasjonen av stil og komfort.

100% bomull.

Vask 30°C
Materialer
  • Bomull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-19, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.