Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 486234_66

Didriksons Calvus USX Jacket

kr 1 099
kr 1 499

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x7!
Produktbeskrivelse -
Calvus er en teknisk 2-lags jakke, 100% vanntett i både materiale og konstruksjon. Passformen er ergonomisk kuttet for maksimal bevegelsesfrihet. Det er to store lommer nederst, som er utstyrt med glidelåser. Fra innsiden av lommen kan vidden på jakka justeres med elastisk snor. Høyre brystlomme har lommelykt for enkel tilgang. Venstre brystlomme og åpning på forsiden har YKK Aquaguard® glidelås. I forsiden av jakken er det også en knapp for å holde plagget sammen når du velger å ha glidelåsen åpen. Ermene er justerbare med borrelås. Hetten er også justerbar i bredde og dybde med både elastisk snor og velcro. I nakken har jakken en løkke for å feste en krok. Alle logoer på jakken er av reflekterende type. Impregneringen er PFC-fri. Modellen er 180 cm lang og har størrelse M. Lengden på jakken i størrelse L er 78 cm. Egenskaper: Vannsøyle: 10.000mm Pusteevne: 5000 g / m² / 24 timer Innside: Netto / Taffeta Materiale: 100% Polyester Justerbar hette i to retninger Justerbar nedkant Justerbare mansjetter Myk krage Ekstra høy krage Materialblanding Fast hette Innerlomme Elastiske mansjetter Enhånds justering hetten Reflekterende detaljer Vanntette glidelåser
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.