Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 264938_80

Birkenstock Arizona

Farge: Brun
Birkenstock Arizona
Birkenstock Arizona
Birkenstock Arizona
Birkenstock Arizona
Birkenstock Arizona
kr 899
kr 1 099

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Arizona softbed er en modell fra Birkenstock med myk innersåle og en overdel i slitesterkt birkoflor, som er lett å vedlikeholde. Fotsengen er fremstilt i kork og overtrukket med semsket skinn som holder foten tørr. I sålen ligger et ekstra lag latex, som gir den mer komfort og mange verdsetter at denne modellen er så myk og god å gå i.Yttersåle i EVA. Dette er den mest kjente modellen fra Birkenstock og det er ikke uten grunn. Den behagelige sålen i ekte kork gir deg optimal demping i hvert steg. Arizona kommer med to brede reimer over vristen i sytntetisk materiale som du enkelt kan justere etter din fot. En bestseller de siste 5 årene!
Materialer
  • Skinn
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop