Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 276853_49

Kari Traa Lus LS

kr 399
kr 749

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Lus Langermet topp er laget av en ullblanding som varmer godt og frakter fukt bort fra huden, og stoffet føles deilig mot huden. Den runde hals med knappelukking sørger for ventilasjon når det trengs, og et feminint mønster gir et classy utseende uansett aktivitet. Laget av kjempemykt og slitesterkt Lenzing Modal® Tettsittende med rund hals. Flatlock-sømmer for en jevn finish Lukkes med knapper foran 60% Wool 40% Modal
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Relaterte produkter

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop