Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 277044_71

Kari Traa Løkke HZ

Farge: Lys rosa
Kari Traa Løkke HZ
Kari Traa Løkke HZ
kr 399
kr 1 099

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Kari Traa Løkke Half Zip overdel er classy og feminin med en nordisk inspirert design og gir deg massevis av ekstra varme på de kaldeste dagene. Førsteklasses underplagg laget av 100 % merinoull. Den føles myk mot huden, puster godt og er naturlig lukthemmende. Laget av 100 % merinoull som isolerer både tørt og vått Ultramykt for økt komfort Glidelås i halsen Jacquard-strikk med flatlock-sømmer Ribbekanter på ermekantene@ Vaskes på ullprogram. Unngå vaskemidler med enzymer. Ikke bruk tøymykner.
Materialer
  • Ull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop