Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 277324_40

Kari Traa Lam LS

Farge: Blå
Kari Traa Lam LS
Kari Traa Lam LS
kr 399
kr 799

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Lam Langermet Ulltrøye er en supermyk, superglatt, superpustende, langermet ulltrøye for kvinner, i 100% Merinoull, med et feminint og sporty design. Pene ergonomiske linjer og 4-veis stretchstoff gir deg en slank, tett passform. Den er naturlig luktavstøtende, og strategisk nettingventilasjon forhindrer overoppheting. Flatlock-sømmer og superfin ull gir deg komfort inntil huden. Definitivt et must for enhver sesong. 100% Merinoull for suveren isolasjon våt eller tørr Pene linjer med slank silhuett Stretchstoff for bevegelsesfrihet Allsidig rundhalsdesign Mansjetter i ermeendene @
Materialer
  • Ull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop