Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 276972_67

Kari Traa Celina jakke

kr 399
kr 999

På lager

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Jakken Celina fra Kari Traa er svært lett, gir utmerket vindbeskyttelse og har stilige detaljer. Den gir deg en flott look, god dekning og bekvemmelighet på vindfulle dager. Jakken er laget av et svært tynt, men slitesterkt materiale med skinnende effekt. En snor i linningen gjør at du kan tilpasse den lange og løstsittende passformen, og en stor hette med justeringer gir ekstra beskyttelse. Celina kan pakkes ned til liten størrelse, slik at det er enkelt å ta den med hvor som helst. Glatt og lett stoff Rudolf Bionic Finish® ECO. En bærekraftig og fluorfri, robust, vannavvisende behandling Elastiske mansjetter Hette med snøring Diskré trykt logo Main Fabric 100% Polyester Lining 87% Polyester 13% Elastane
Materialer
 • Syntetisk
Betaling og Levering+

Relaterte produkter

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

  Butikken vår

  I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

  Powered by Jetshop