Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487346_60

Scholl Rio

Farge: Svart
Scholl Rio
Scholl Rio
Scholl Rio
Scholl Rio
kr 699
kr 1 199

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x8!
Produktbeskrivelse -
- Scholl Rio er en behagelig sandal som har en bioprint adapta fotseng.

- Den bidrar til en naturlig og behagelig måte å gå på og hjelper til med å forhindre eller lindre knesmerter forårsaket av feil fotstilling. Fotsengen er forhøyet under fotbuen og fremre fotbue samt en hælkappe som holder foten på plass for en jevn vektfordeling og bedre kroppsholdning.

- Sandalens utseende utmerker seg med sine tre robuste stropper, som er justerbar. Dette innebærer at sandalen lett tilpasser seg etter din fot og du får et stabilt grep.

- Sandalens overflate er i lær og innersålen suede. Sandalens fotseng er en kombinasjon av kork og latex. Disse skoene har en spesialdesignet innersåle for å gjøre det mer behagelig å gå. Jo mer du bruker disse skoene, jo mer komfortable blir de fordi innleggssålen vil tilpasse seg trinnene dine.

- Scholl Rio passer utmerket for fritidsaktiviteter, hjemme og jobb.
Materialer
  • Skinn
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-19, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.