Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 264971_80

Kari Traa Takt SD

Farge: Brun
Kari Traa Takt SD
Kari Traa Takt SD
Kari Traa Takt SD
Kari Traa Takt SD
kr 599
kr 1 499

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Takt er laget av førsteklasses semsket kalveskinn og har en feminin silhuett med en smal lest som passer godt til de fleste føtter. For isolasjon er støvlettene fôret med et mykt ullmiksmateriale. Glidelåsen foran skjuler et nordisk inspirert mønster som er hentet fra Kari Traas kjente Rose-basisplagg. Stilfulle detaljer som dekorativ søm og metallkant for ekstra eleganse, og den høye yttersålen har et mønster som gir godt grep på snø og is. Oppbygning i skinn / semsket kalveskinn av høy kvalitet Varmt og mykt fôr i ullmiks Behandlet for vannbestandighet Smal, attraktiv og feminin lest Glidelås i front Rose-mønstret, varmt fôr i ullmiks i glidelåsåpningen
Materialer
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop