Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 265140_10

Ergobio roller

kr 899

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Ergoroller er en fantastisk deilig og sporty sko, som tar komfort til et nytt nivå. I tillegg til et lett og pustende overmateriale, er modellen utstyrt med en dempende ergonomisk såle som er utrolig god på fot. Med disse på beina vil du se bra ut og føle deg enda bedre. Normale i størrelsen. Anliggende: Etter tilbakemeldinger fra kunder er vi blitt gjort oppmerksomme på at det kan forekomme en klikkelyd fra sålen på modellen Ergoroller fra Ergobio. Dette skyldes en triangelformet forsenkning under sålen som kan gi en sugekoppeffekt på svært jevne og glatte underlag som f.eks. fliser og linoleum. Effekten er tydeligst når skoene er helt nye og vil avta etterhvert som kantene slites. Skoene er designet for bruk utendørs og vi kan garantere at dette problemet ikke vil oppstå ved bruk på vanlige utendørs underlag som asfalt, grus osv. Utbedring: Dersom kunden ønsker å benytte skoene på et glatte underlag som nevnt over, vil sugekoppeffekten forsvinne med et lite snitt med et skarpt blad i bakkant av triangelformen. Dette vil ikke påvirke sålens egenskaper da skummet er closed cell, så det kan ikke punktere.
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.