Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 486376_59

RHNT Turbukse Dame

Farge: Mørk grønn
RHNT Turbukse Dame
RHNT Turbukse Dame
RHNT Turbukse Dame
kr 199
kr 699

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Rask levering med Bring
 • Kjøp nå, betal senere
 • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
 • Herlig turbukse til dame - Behagelig bukse for sport og fritid!

 • - Vår herlige turbukse er spesielt designet for damer og er ideell for sportslige og fritidsaktiviteter. Den har en knapp- og glidelåslukning i front, samt beltehemper og velcro for enkel viddejustering. Dette sikrer en behagelig passform som kan tilpasses individuelle preferanser. Buksen har smale ben med velcro i nedkanten, slik at du kan justere passformen etter behov. I tillegg har den praktiske glidelåslommer på sidene for sikker oppbevaring av små eiendeler. Med en kvalitet på 220 grm og 4-way stretch-materiale, er denne buksen både vind- og vannavvisende for å holde deg komfortabel under ulike værforhold.

  - Laget av 91 % polyester og 9 % spandex for god bevegelighet, meshfòret.

  - Vask 30ºC.

  - Buksa er stor i størrelsen, vi anbefaler å gå ned en størrelse! Modellene har på seg 38.
  Materialer
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
  Betaling og Levering+

  Relaterte produkter

   Kontakt

   Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

   Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
   E-post: kundeservice@sportmann.no

   Nyhetsbrev

   Om oss

   Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

   Butikken vår

   I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-19, lørdag10-16.

   Trygge betalinger

   Safe paymentSafe payment
   Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.