Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 484395_60

Kaffe Siggi Linda bukse

Farge: Svart
Kaffe Siggi Linda bukse
Kaffe Siggi Linda bukse
Kaffe Siggi Linda bukse
Kaffe Siggi Linda bukse
kr 249

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Rask levering med Bring
 • Kjøp nå, betal senere
 • Årets Nettbutikk x9!
Produktbeskrivelse -
Utforsk Kaffe Siggi Linda bukse - en blanding av komfort og stilig design. Dette er buksen som tar antrekket ditt til nye høyder med sin sofistikerte utforming og kvalitetsmaterialer. Kaffe Siggi Linda fritidsbukse er ideell for både hverdagsbruk og spesielle anledninger, og gir deg muligheten til å se trendy ut uten å gå på kompromiss med komfort. Invester i Kaffe Siggi Linda joggebukse i dag for å oppgradere garderoben din med en tidløs klassiker.

 • Laget av 95% bomull og 5% elastan.
 • Materialer
  • Blandingsvare
  • Bomull
  Betaling og Levering+

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

  Butikken vår

  I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Sommeråpent: 10-19 Mandag-Fredag og 10-17 Lørdag. Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2024 Sportmann.no. All rights reserved.