Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 487492_40

Kaffe Alioma knit Cardigan

Farge: Blå
Kaffe Alioma knit Cardigan
Kaffe Alioma knit Cardigan
Kaffe Alioma knit Cardigan
Kaffe Alioma knit Cardigan
Kaffe Alioma knit Cardigan
Kaffe Alioma knit Cardigan
kr 499
kr 799

Tilgjengelig

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x8!
Produktbeskrivelse -
"Prøv den uovertrufne komforten og stilen med Alioma's strikkede cardigan. Denne åpne modellen har praktiske lommer i front, kombinerende funksjonalitet med estetikk. Som en anerkjent bestselger, fanger denne cardiganen perfekt balansen mellom klassisk design og nåtidens trendbølger. Dens vide og ledige passform lover en behagelig og avslappet følelse, mens det deilige myke materialet klemmer huden i hver påkledning. Med en miljøvennlig sammensetning av 53% akryl, 36% resirkulert polyester, 8% ull og 3% polyester, gir denne cardiganen både holdbarhet og et hjerte for planeten. Velg Kaffe Clothing`s Alioma for en tidløs blanding av kvalitet, stil og bærekraftighet."
Materialer
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
  • Ull
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

Butikken vår

I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-19, lørdag10-16.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.