Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 484890_22

Helly Hansen Adore Puffy Parka

kr 1 999
kr 2 999

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x7!
Produktbeskrivelse -
Pakk deg inn i denne store, tykke, varme parkaen med tykk syntetisk isolasjon. Flott design med myk og tykk hette for ekstra komfort og beskyttelse. Flere lommer for å gi deg mer plass til nødvendighetene dine, og brettbar refleks slik at du kan være ekstra synlig og trygg. Lettvekts, strukturert ytterstoff. PFC-fri vannavstøtende behandling. Tykk syntetisk isolasjon. Beskyttende fiberforing. Myk, børstet trikot på stormklaff og i håndlommer. Stor, tykk og justerbar hette. Fremre stormklaff med skjult trykknapp. Slitesterke YKK® -glidelåser fremme, på brystet og på håndlommer. Brettbar refleks på ermet for å være ekstra trygg og synlig. Håndleddsvarmere for ekstra komfort og varme. Innvendig nettmasket oppbevaringslomme. Svarttrykkede metalliske HH-logoer på bryst og bærestykket bak. 100% polyamid
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.