Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 953025_49

Vinterpakke barn

Farge: Marine
Vinterpakke barn
Vinterpakke barn
kr 499
kr 599

På lager

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Alt barna trenger til kalde vinterdager! Varm, vindtett og vannavstøtende vinterjakke med avtagbar hette og avtagbar pels. Glidelås i front, lommer med glidelås og skikortlomme på venstre arm. Velcro i avslutning av armene. Solid og praktisk VINTERJAKKE som egner seg like godt på skolen som i skibakken. Matchende VINTERBUKSE med justerbare skulderseler. God vattering og er 2000/2000 vannavstøtende. Linning med knapp og gylf. Forsterket materiale i setet og nederst på beina (i front). TODELT FLEECE SETT Genser med glidelås i halsen. Matchende bukse med elastikk i midjen. FLEECEHALS og PANNEBÅND Obs! Ved bytte av størrelse må hele settet returneres.
Materialer
  • Fleece
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I forbindelse med strengere smitteverntiltak, er vi pålagt å stenge butikken fra 16. mars og til og med søndag 11. april. Selv om den fysiske butikken vår er stengt, leverer vi ut KLIKK OG HENT PAKKER som er bestilt i nettbutikken - utenfor butikken til avtalt tid. Butikken sender ut SMS, når pakken er klar for henting.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop