Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 485243_40

Puma X-Ray Speed lite JR

Farge: Blå
Puma X-Ray Speed lite JR
Puma X-Ray Speed lite JR
kr 299
kr 599

Valgt alternativ ikke på lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x7!
Produktbeskrivelse -
Puma sneakers til barn. Mesh-overdel med detaljer av syntetisk skinn. Tykk støtdempende støpt mellomsåle i EVA. SoftFoam innersåle for ekstra komfort. Yttersåle av gummi. X-Ray Speed Lite kommer med en forenklet og kommersiell overdel uten å gå på kompromiss med designen og utseendet til vår X-Ray-franchise. Overdelen har en materialblanding, to stykke eystay, preget hæl og detaljer i ryggen, for alle som ønsker å se raske og stilige ut. SoftFoam+-sokkelineren gir overlegen demping og optimal komfort for hvert trinn i dagen.
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.