Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 485586_75

Barnehagepakke 5 deler 2022

Farge: Lilla
Barnehagepakke 5 deler 2022
Barnehagepakke 5 deler 2022
kr 599
kr 699

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

 • 100 dagers åpent kjøp!
 • Rask levering med Bring
 • Kjøp nå, betal senere
 • Årets Nettbutikk x8!
Produktbeskrivelse -
PARKDRESS - Nyt utendørslek uten bekymring! Vår parkdress er skapt for å holde deg varm, tørr og beskyttet mot vinden. Med tapede kritiske sømmer og et imponerende 4000 mm vannsøyle belegg, er denne dressen det perfekte valget uansett værforhold. Den slitesterke konstruksjonen sikrer at den tåler alle utfordringer barnet ditt kan møte på. Med refleksdetaljer på hetten, armene og bena blir synligheten forbedret, og du kan enkelt fjerne hetten etter behov. Justerbare stropper på hetten, ermene og bena gir en skreddersydd passform, mens strikken under foten sørger for at dressen holder seg på plass under støvlene. Frontlommene med glidelås er perfekte for oppbevaring av små skatter. Kvaliteten er førsteklasses med 100% polyester, og den kan vaskes på 40°C for finvask. Husk å ikke tørketromle og unngå bruk av skyllemiddel for å bevare kvaliteten lengst mulig.

PU REGNSETT - La ikke regnet ødelegge moroa! Vårt todelt regnsett er laget av vanntett materiale med sveisede sømmer for å sikre at barnet ditt holder seg tørt og komfortabelt. Den avtagbare hetten og refleksdetaljene på ermene og bena gir økt synlighet selv i dårlig vær. Glidelåsen og stormklaffen med trykknapper foran gir ekstra beskyttelse mot regnet. De elastiske selenene på buksene kan justeres i lengden for optimal passform. Settet har også avtagbar støvlestrikk nederst på bena og praktiske stikklommer på jakken og hetten. Kvaliteten er uslåelig med 100% polyuretan, og vaskes enkelt på 30°C for finvask. Som alltid, unngå tørketromling og bruk av skyllemiddel for å sikre at settet varer lenge.

ONEPIECE FLEECE - Hold varmen uten å ofre stil! Vår fleecedress med praktisk glidelåslukning er det perfekte laget under parkdressen. Den er laget av førsteklasses 100% polyester som holder deg behagelig og varm. Med en enkel 40°C vask er det enkelt å holde denne dressen ren og frisk.

SKJERF - Fullfør antrekket med stil! Vårt lille fleeceskjerf laget av 100% polyester er det perfekte tilbehøret for ekstra komfort og varme. Med sin unike buff-design kan du enkelt tre den ene enden gjennom åpningen på den andre enden. Ikke gå glipp av det vi tror er Norges mest gunstigste barnehage produkter til barn!
Materialer
 • Syntetisk
 • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Relaterte produkter

  Kontakt

  Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

  Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
  E-post: kundeservice@sportmann.no

  Nyhetsbrev

  Om oss

  Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 45 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 830 802 312.

  Butikken vår

  I butikkene våre i Fredrikstad og Moss finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste hverdag innen kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikkene dagen etter - fraktfritt. Adresse Fredrikstad: Dikeveien 41 - Telefon: 96 00 91 91 - Åpent mandag-fredag: 10-20, lørdag10-18.  Adresse Moss: Varnaveien 22 - Telefon: 96 00 41 41. Åpent mandag-fredag: 10-19, lørdag10-16.

  Trygge betalinger

  Safe paymentSafe payment
  Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.