Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 484812_49

Helly Hansen Legendary Pant JR

Farge: Marine
Helly Hansen Legendary Pant JR
Helly Hansen Legendary Pant JR
Helly Hansen Legendary Pant JR
kr 1 199

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x7!
Produktbeskrivelse -
En klassisk og helt vanntett Helly Tech® Performance-skibukse for barn. Fargerike detaljer og forlengbare ben som passer til rasktvoksende barn. Helly Tech® Performance Primaloft® Black Eco Insulation 100g/m². Vanntett, vindtett og ventilerende, Helforseglede sømmer, Gamasjer og innsiden nederst på bena er i vannavstøtende materiale for ekstra beskyttelse. Forsterket stoff i kanten for ekstra beskyttelse og slitestyrke. To stikklommer med YKK®-glidelås, Kile for bevegelsesfrihet, Formsydd for god passform, Indre snøovertrekk med gripestrikk og støvelhempe. Trykt HH-logo på låret. Marine, grå-grønn, lys lilla/rosa, alle med samme oransje logo på låret.
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.