Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 484523_29

Didriksons Tarfala Bukse

Farge: Orange
Didriksons Tarfala Bukse
Didriksons Tarfala Bukse
Didriksons Tarfala Bukse
kr 449
kr 649

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Fri frakt over 1500,-
Produktbeskrivelse -
Dette plagget er vanntett. Les mer VARMENIVÅ Dette plagget har isolerende egenskaper. Les mer SLITESTYRKE Dette plagget er svært slitesterkt. Les mer Tarfala er en varm overtrekksbukse som er helt vind- og vanntett med teipede sømmer for en 100 % vanntett konstruksjon. Materialet føles mykt og har en matt overflate. Tarfala er designet i en høy bib-modell med normal passform, og har glidelås med beskyttende stormklaff for å kunne tas smidig på og av. Buksen har faste og justerbare seler og reflekskant nederst på bena. Utskiftbare fotstropper og formsydde knær for bedre bevegelighet. Bena kan forlenges opptil én størrelse med Extend Size-funksjonen ved å sprette opp de angitte innersømmene. Tarfala er vattert med resirkulerte polyesterfibre som isolerer varmen effektivt. Fôret er farget med Solution Dye-teknikk. Denne teknikken sparer vann, energi og kjemikalier under produksjonen. Navnelapp med plass til flere navn på innsiden. Vannavstøtingen er PFC-fri.
Materialer
  • Syntetisk
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.

Powered by Jetshop