Sportmann

Favoritter

Laster inn favoritter

Art. nr: 953047_72

Barnehagepakke

Farge: Gammel rosa
Barnehagepakke
Barnehagepakke
kr 599
kr 699

På lager

Størrelseguide Nytt vindu

  • 100 dagers åpent kjøp!
  • Rask levering med Bring
  • Kjøp nå, betal senere
  • Årets Nettbutikk x7!
Produktbeskrivelse -
PARKDRESS Varm, vindtett og vannavstøtende hel dress. Kritiske sømmer er tapede og det er 4000 mm vannsøyle belegg i hele dressen. Laget i slitesterkt materiale for å tåle lek ut i all slags vær. Refleks på hette, armer og ben. Avtagbar hette. Regulering i hette, ermer og ben. Strikk under foten til å ha under støvlene. Glidelåslommer i front. Kvalitet: 100% Polyester. Vask: 40°C finvask, må ikke tørke tromles. Bruk ikke skyllemiddel.

PU REGNSETT Todelt regnsett i vanntett materiale og sveisede sømmer. Avtagbar hette og reflekser på ermer og ben for god synlighet. Glidelås og stormklaff med trykknapper foran. Elastiske seler i buksen for lengderegulering. Avtagbar støvlestrikk nederst i bena, samt stikk nede på ermer, i ben, nede på jakken og i hettekanten. Kvalitet: 100% Polyuretan. Vask: 30°C finvask, må ikke tørketromles. Bruk ikke skyllemiddel.

FLEECESETT Todelt og tofarget fleece sett. Jakke med glidelåslukning, sidelommer og kontraststikkninger. Kult broderi på bryst. Buksen har strikk i livet og snor for regulering. Smale ben. Kvalitet: 100% polyester. Vask: 40°C.

Obs! Ved bytte av størrelse må hele settet returneres.
Materialer
  • Syntetisk
  • Blandingsvare
Betaling og Levering+

Kontakt

Rosenborgveien 8, 1630 Gml. Fredrikstad

Tel: 69 300 605 (hverdager 8-16)
E-post: kundeservice@sportmann.no

Nyhetsbrev

Om oss

Sportmann.no er en av norges største og eldste nettbutikker. Vi har drevet med distansehandel i over 40 år og lanserte vår første nettbutikk allerede i 1998. Hos oss finner du et bredt utvalg av klær, mote, sko og treningstøy til alle aldersgrupper. Vi prøver alltid å være best på pris og har ved flere anledninger blitt kåret til årets nettbutikk av brukerne på Prisjakt.no. Vi tilbyr en mengde kjente merkevarer til markedets beste priser, og leverer raskt og effektivt hjem til deg, uansett hvor i landet du bor. Klær på nett - billig rett og slett :) Sportmann AS har org. nr: 982 739 314.

Butikken vår

I butikken vår i Fredrikstad finner du et stort utvalg av våre produkter. Du kan også få hjelp til å bestille varer fra vårt hovedlager og hente dem neste dag kl 13.00, eller du kan bestille selv på nett og hente i butikken dagen etter - fraktfritt. Adresse: Dikeveien 35, 1661 Fredrikstad. Telefon: 69398539. Åpent mandag-torsdag: 10-19, fredag: 10-18, lørdag10-15.

Trygge betalinger

Safe paymentSafe payment
Copyright © 2020 Sportmann.no. All rights reserved.