Fri frakt ved kjøp over kr 300 ,-

Helly Hansen:

Helly Hansen er et norskstartet merke som leverer regntøy, fritidsklær og idrettstøy av svært høy kvalitet. Siden oppstarten i 1877 har Helly Hansen kun levert det beste utstyret til ulikt bruk, og er ledende innen utvikling av nytt sportsutstyr og design.

Her på sportmann.no finner du et stort utvalg av klær fra Helly Hansen. Til barn tilbyr vi blant annet parkdresser, regntøy og allværsjakker av god kvalitet i tillegg til ullundertøy og dunjakker. Vi har seilerjakker og sporty hverdagsklær til dame og herre i mange farger og flott design. Her finner du parkaser, fleecejakker og regnsett til alle værforhold, samt fritidsklær som badeshortser og piqueskjorter til hverdagsbruk. Vi har et stort utvalg av sesongens nyheter, i tillegg til at du alltid kan finne klær fra tidligere kolleksjoner til hele familien. Sportmann.no er nettbutikken for deg som ønsker å kjøpe klær og utstyr fra Helly Hansen til rimelige priser. Vi lover en hyggelig handel, og alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad.
Produktbild
Helly Hansen Salt jakke
Pris: 1 799 Kr
Produktbild
Helly Hansen 1/2 Zip
Kun: 399 Kr
Før: 499,00 Kr
Produktbild
Helly Hansen graphic hood
Kun: 299 Kr
Før: 349,00 Kr
Produktbild
. HH dubliner dunjakke
Kun i str. S
Kun: 699 Kr
Før: 1 999,00 Kr
Produktbild
Helly Hansen point jakke
Pris: 1 999 Kr
Produktbild
Helly Hansen sailpowersko
Pris: 899 Kr
Produktbild
Helly Hansen Pointjakke
Kun: 1 990 Kr
Før: 2 499,00 Kr
Produktbild
Helly Hansen bay jacket
Pris: 1 599 Kr
Produktbild
Helly Hansen Naiad dress
Pris: 449 Kr
Produktbild
Helly Hansen watermoc sko
Pris: 699 Kr
Produktbild
Helly Hansen Garibaldi støvel
Kun: 699 Kr
Før: 1 400,00 Kr
Produktbild
Helly Hansen HP Matchpolo
Kun: 299 Kr
Før: 449,00 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Sportmann AS er et av Norges største postordrefirmaer og her i vår nettbutikk vil du finne et stort utvalg av kvalitetsklær fra over 50 kjente merkevareleverandører til lave priser.

Med oppstart i 1974 har vi lengre fartstid enn de fleste andre aktører i bransjen, og vi streber til alltid etter å levere det beste for våre kunder. På sportmann.no vil du finne sport- og fritidsmote på nett til hele familien fra en sikker leverandør med 40 års erfaring. Vi har et stort utvalg av klær, sko og merkevarer til dame, herre og barn til alle årstider og anledninger. Hos sportmann.no vil du finne sesongens nyheter fra Nike, Adidas og Didriksons samt en rekke andre merkevareleverandører. Enten du er ute etter treningstøy, sportsklær og joggesko eller hverdagstøy og moteartikler vil alltid finne et bredt sortiment hos oss. For at du alltid skal finne gode tilbud kjøper vi kontinuerlig inn nyheter samtidig som vi tilbyr lagersalg og lagertømming på partivarer fra foregående sesonger. På denne måten vil du som kunde alltid finne kvalitetsvarer til rimelige priser enten du er ute etter badetøy og bikini eller yttertøy og skitøy til vintersesongen.

Til dame har vi et stort utvalg av hverdags- og fritidsklær fra Cream og Kaffe Clothing samt mer sporty merker som Lacoste. Her kan du finne kjoler, tunikaer og capribukser til sommersesongen i tillegg til lekre bluser og pentøy til finere anledninger. Ytterjakker, regntøy og skiklær fra mange kvalitetsmerker vil du finne i både dame- og herreavdelingen. Til herre kan vi også tilby fritidsantrekk fra Napapijri Geographics og Superdry, og du vil finne et stort utvalg av t-skjorter, shorts og gensere til ulike anledninger. I vår- og sommersesongen tilbyr vi sommerklær fra Roxy og Blend, mens vi på vintertid har kvalitetsvarer fra Swix, Bjørn Dæhlie og Janus. I vår barneavdeling vil du finne et bredt utvalg av klær, leker og utstyr til både jente og gutt i alle aldere. Til utebruk har vi allværsjakker og parkdresser fra Helly Hansen, Skogstad samt andre kvalitetsleverandører, og du finner også fritidstøy fra Levis og Hummel. I tillegg har vi et stort utvalg av sko til fritidsbruk, trening og sport fra blant annet Puma og New Balance. I vårt sortiment kan du velge mellom en rekke ulike merker enten du ønsker sneakers, sandaler eller fotballsko. Vi i Sportmann er opptatt av å yte vårt beste for våre kunder, leverandører og ansatte gjennom et trygt system og enestående service. Vi garanterer alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad og ønsker å gi våre kunder de beste prisene på vårt brede utvalg av kvalitetsvarer til hele familien. Velkommen til en hyggelig og sikker netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314