Fri frakt ved kjøp over kr 300 ,-

Herreklær:

Her får du en oversikt over vårt store utvalg av klær og sko til herre fra en rekke kjente merkevarer som Quicksilver og Puma. I denne avdelingen vil du finne hverdagsklær som t-skjorter, chinos og jeans fra Lindbergh og Passport samt andre leverandører. Vi kan tilby sporty fritidstøy fra Lacoste og Napapijri Geographics i tillegg til penere antrekk som skjorter og pique. Sokker, boxere og teknisk undertøy til herre vil du finne i undertøysavdelingen. Her vil du også finne et stort utvalg av treningsklær, sportstøy og fritidssko av god kvalitet fra Nike, Adidas og Craft. Vi tilbyr badetøy og håndklær fra Sloggi, samt sommertøy som shortser og tennistrøyer fra kjente merker. Parkaser, jakker og anorakker til trening og hverdagsbruk vil du finne i vårt store utvalg av vintertøy. Til vintersesongen har vi merker som Helly Hansen og Didriksons, som leverer vinter- og skiklær til både alpin og langrenn. Sportmann.no er eneste nettbutikk der du får i tak i merket Redhill, som har et stort utvalg av både fritids- og treningstøy til herre. Her vil du også kunne finne et utvalg av sportstilbehør og utstyr til lave priser. Sportmann.no er en nettbutikk med stort utvalg og vi lover alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad.
Produktbild
!Solid Felix denimshorts
Kun: 199 Kr
Før: 299,00 Kr
Produktbild
!Solid hettegenser
Pris: 299 Kr
Produktbild
!Solid hettejakke
Pris: 299 Kr
Produktbild
!Solid Manu vindjakke
Pris: 399 Kr
Produktbild
!Solid Milan t-shirt
Pris: 99 Kr
Produktbild
!Solid Milius Tee
Pris: 199 Kr
Produktbild
!Solid NY print tee
Pris: 199 Kr
Produktbild
!Solid T-shirt
Flere forskjellige print og farger !
Pris: 99 Kr
Produktbild
Adidas badeshorts
Pris: 299 Kr
Produktbild
Adidas Entrada 14
Kun: 149 Kr
Før: 199,00 Kr
Produktbild
Adidas Estro 15 T-shirt
Pris: 149 Kr
Produktbild
Adidas linear hettejakke
3for2
Kun: 499 Kr
Før: 599,00 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Sportmann AS er et av Norges største postordrefirmaer og her i vår nettbutikk vil du finne et stort utvalg av kvalitetsklær fra over 50 kjente merkevareleverandører til lave priser.

Med oppstart i 1974 har vi lengre fartstid enn de fleste andre aktører i bransjen, og vi streber til alltid etter å levere det beste for våre kunder. På sportmann.no vil du finne sport- og fritidsmote på nett til hele familien fra en sikker leverandør med 40 års erfaring. Vi har et stort utvalg av klær, sko og merkevarer til dame, herre og barn til alle årstider og anledninger. Hos sportmann.no vil du finne sesongens nyheter fra Nike, Adidas og Didriksons samt en rekke andre merkevareleverandører. Enten du er ute etter treningstøy, sportsklær og joggesko eller hverdagstøy og moteartikler vil alltid finne et bredt sortiment hos oss. For at du alltid skal finne gode tilbud kjøper vi kontinuerlig inn nyheter samtidig som vi tilbyr lagersalg og lagertømming på partivarer fra foregående sesonger. På denne måten vil du som kunde alltid finne kvalitetsvarer til rimelige priser enten du er ute etter badetøy og bikini eller yttertøy og skitøy til vintersesongen.

Til dame har vi et stort utvalg av hverdags- og fritidsklær fra Cream og Kaffe Clothing samt mer sporty merker som Lacoste. Her kan du finne kjoler, tunikaer og capribukser til sommersesongen i tillegg til lekre bluser og pentøy til finere anledninger. Ytterjakker, regntøy og skiklær fra mange kvalitetsmerker vil du finne i både dame- og herreavdelingen. Til herre kan vi også tilby fritidsantrekk fra Napapijri Geographics og Superdry, og du vil finne et stort utvalg av t-skjorter, shorts og gensere til ulike anledninger. I vår- og sommersesongen tilbyr vi sommerklær fra Roxy og Blend, mens vi på vintertid har kvalitetsvarer fra Swix, Bjørn Dæhlie og Janus. I vår barneavdeling vil du finne et bredt utvalg av klær, leker og utstyr til både jente og gutt i alle aldere. Til utebruk har vi allværsjakker og parkdresser fra Helly Hansen, Skogstad samt andre kvalitetsleverandører, og du finner også fritidstøy fra Levis og Hummel. I tillegg har vi et stort utvalg av sko til fritidsbruk, trening og sport fra blant annet Puma og New Balance. I vårt sortiment kan du velge mellom en rekke ulike merker enten du ønsker sneakers, sandaler eller fotballsko. Vi i Sportmann er opptatt av å yte vårt beste for våre kunder, leverandører og ansatte gjennom et trygt system og enestående service. Vi garanterer alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad og ønsker å gi våre kunder de beste prisene på vårt brede utvalg av kvalitetsvarer til hele familien. Velkommen til en hyggelig og sikker netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314