Fri frakt ved kjøp over kr 300 ,-

Dameklær

Her får du en oversikt over vårt store utvalg av klær og sko til dame fra en rekke kjente merkevarer som Ilse Jacobsen og Roxy. I denne avdelingen vil du alltid finne hverdagsklær som bluser, topper og bukser fra Kaffe Clothing og Cream samt andre leverandører. Vi kan tilby både sporty fritidstøy fra Lacoste og Superdry, i tillegg til lange kjoler og pene klær til fest fra blant annet Container og stormotemerket DNY. Her vil du også finne et stort utvalg sportsklær, treningstøy og –sko av god kvalitet fra Nike, El Naturalista og Puma. Vi kan tilby badetøy og bikini fra Sloggi og Adidas til rimelige priser i tillegg til annet sommertøy som shortser og capribukser. Jakker, parkaser og kåper til både trening og hverdagsbruk fra Helly Hansen og Didriksons vil du finne i vårt store utvalg av yttertøy. Til vintersesongen har vi også merker som Quicksilver og Kari Traa som leverer ski- og vintertøy til både alpin og langrenn. Sportmann.no er eneste nettbutikk der du får i tak i merket Redhill, som har et stort utvalg av hverdags- og fritidsklær til dame. I denne seksjonen vil du finne et godt utvalg av stormote i større størrelser opp til 54-56 fra Circle, Emeron og Ciso. Vi har også alltid gode tilbud på bijouteri til dame samt en rekke interiørartikler fra blant annet Rice og Bloomingville. Sportmann.no er en nettbutikk med stort utvalg og vi lover alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad.
Produktbild
Cream Louise Sandal
Pris: 449 Kr
Produktbild
Lacoste Dameshorts
Pris: 1 195 Kr
Produktbild
Aigle småblomstret bluse
Pris: 899 Kr
Produktbild
Bjôrn Borg Truse Dame
Kun: 99 Kr
Før: 199,00 Kr
Produktbild
Barfota hoodie sweat
Kun: 499 Kr
Før: 699,00 Kr
Produktbild
Ilse Jacobsen lang kjole
Pris: 1 399 Kr
Produktbild
Cream Wilma kjole
Pris: 1 499 Kr
Produktbild
Polo Club hettejakke dame
Kun: 399 Kr
Før: 599,00 Kr
Produktbild
Cream Rose Halsskjede
Pris: 249 Kr
Produktbild
Twist Rose damekjole
Kun: 999 Kr
Før: 1 199,00 Kr
Produktbild
Ilse Jacobsen kort kjole
Pris: 1 099 Kr
Produktbild
Boheme Jakke
Pris: 1 999 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Sportmann AS er et av Norges største postordrefirmaer og her i vår nettbutikk vil du finne et stort utvalg av kvalitetsklær fra over 50 kjente merkevareleverandører til lave priser.

Med oppstart i 1974 har vi lengre fartstid enn de fleste andre aktører i bransjen, og vi streber til alltid etter å levere det beste for våre kunder. På sportmann.no vil du finne sport- og fritidsmote på nett til hele familien fra en sikker leverandør med 40 års erfaring. Vi har et stort utvalg av klær, sko og merkevarer til dame, herre og barn til alle årstider og anledninger. Hos sportmann.no vil du finne sesongens nyheter fra Nike, Adidas og Didriksons samt en rekke andre merkevareleverandører. Enten du er ute etter treningstøy, sportsklær og joggesko eller hverdagstøy og moteartikler vil alltid finne et bredt sortiment hos oss. For at du alltid skal finne gode tilbud kjøper vi kontinuerlig inn nyheter samtidig som vi tilbyr lagersalg og lagertømming på partivarer fra foregående sesonger. På denne måten vil du som kunde alltid finne kvalitetsvarer til rimelige priser enten du er ute etter badetøy og bikini eller yttertøy og skitøy til vintersesongen.

Til dame har vi et stort utvalg av hverdags- og fritidsklær fra Cream og Kaffe Clothing samt mer sporty merker som Lacoste. Her kan du finne kjoler, tunikaer og capribukser til sommersesongen i tillegg til lekre bluser og pentøy til finere anledninger. Ytterjakker, regntøy og skiklær fra mange kvalitetsmerker vil du finne i både dame- og herreavdelingen. Til herre kan vi også tilby fritidsantrekk fra Napapijri Geographics og Superdry, og du vil finne et stort utvalg av t-skjorter, shorts og gensere til ulike anledninger. I vår- og sommersesongen tilbyr vi sommerklær fra Roxy og Blend, mens vi på vintertid har kvalitetsvarer fra Swix, Bjørn Dæhlie og Janus. I vår barneavdeling vil du finne et bredt utvalg av klær, leker og utstyr til både jente og gutt i alle aldere. Til utebruk har vi allværsjakker og parkdresser fra Helly Hansen, Skogstad samt andre kvalitetsleverandører, og du finner også fritidstøy fra Levis og Hummel. I tillegg har vi et stort utvalg av sko til fritidsbruk, trening og sport fra blant annet Puma og New Balance. I vårt sortiment kan du velge mellom en rekke ulike merker enten du ønsker sneakers, sandaler eller fotballsko. Vi i Sportmann er opptatt av å yte vårt beste for våre kunder, leverandører og ansatte gjennom et trygt system og enestående service. Vi garanterer alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad og ønsker å gi våre kunder de beste prisene på vårt brede utvalg av kvalitetsvarer til hele familien. Velkommen til en hyggelig og sikker netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314