Bjørn Dæhli er en god leverandør til sportmann og leverer både dameklær og herreklær på nett. s Treningstøy, fritidstøy, sportsklær og skitøy finnes det alltid lave priser og godt utvalg av. Både høst, vinter, vår og sommer vil du finne et stort utvalg av billige Bjørn Dæhli treningstøy på nett hos sportmann.no. Vi garanterer ekte vare og rask levering over helge norge. Det vil alltid være et godt utvalg av tilbud fra foregående sesonger, friske nyheter fra aktuell sesong. Både skijakke, skibukse, skidresser, dunjakker og vinterjakker, i tillegg til treningsdresser, sokker og undertøy. Bjørn Dæhli luer og handsker på nett finner du også hos oss.

Bjørn Dæhlie Bjørn Dæhlie. Vi har lave priser på klær og tilbehør fra Bjørn Dæhlie til dame, herre og barn. Stort utvalg og rask levering på alle produkter fra Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie Technical Wear er et norsk klesmerke for sportstøy, spesielt for vinteridretter. Merket er kjent under logonavnet Bj.
Klesmerket ble startet av skiløperen Bjørn Dæhlie, og har i tillegg til tøy til vinteridretter en bred sportstøykolleksjon. Klesmerket eies av selskapet Bj Sport AS som igjen eies av investorselskapet Active Brands.

Gjennom skikarrieren harn Bjørn Dæhlie lærte seg mye om sportsutstyr og klær, men også om business. Nå lager han klær for den aktive skiløperen med samme filosofi, lidenskap og de samme høye kravene til kvalitet og ytelse som han gjorde når han gikk på ski.

I 1996 startet Bjørn Dæhlie sin egen kolleksjon med eget navn som logo. Navnet ble etter hver endret til Bjørn Dæhlie Technical Wear, forkortet Bj. Merket ble produsert av Oslo-selskapet Bone Ration Sport AS som i 2001 ble solgt til Odlo. Bj var lisensiert til Odlo. Avtalen gikk ut i 2007, og Bjørn Dæhlie ble igjen aktiv i utvikling, produksjon og salg av sitt eget klesmerke. Også etter at Bj Sport ble solgt til Active Brands i februar 2011 har Bjørn Dæhlie en rolle i produktutvikling og markedsføring.

Bjørn Dæhlie har:
- Vunnet totalt 29 OL og verdensmesterskap medaljer
- 8 ganger olympisk mester
- 7 ganger verdensmester (3 i stafett)
- 46 verdenscupseiere
- 6 ganger sammenlagt verdenscup seiere
- 15 ganger norgesmester

Sportmann.no tilbyr et godt utvalg av klær fra Bjørn Dæhlie. Vi har rask levering og lave priser.

Produktbild
Bjørn Dæhli vest
Kun: 149 Kr
Før: 399,00 Kr
Produktbild
Bjørn Dæhli hansker jr
Sjekk prisen
Kun: 149 Kr
Før: 299,00 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Sportmann AS tilbyr klær, sko og treningstøy på nett til markedets best priser.

I vår nettbutikk finner du et stort utvalg av merkevarer fra adidas, nike, puma, didriksons, helly hansen, kari traa, lacoste, levis med flere. Du finner alltid klær og sko på nett til lave priser og lagersalg på en mengde sportsklær, treningstøy og sko. Vi er en norsk nettbutikk i Fredrikstad, Norge med rask levering og sold kvalitet.. Over 50 kjente merkevarer og over 40 års erfaring med handel. Vi garanterer at har noen av markedets beste priser på løpesko, joggesko, treningstøy , fitnesstøy og generelle sportsklær. Vi har både sommetøy som bikini, badedrakter, badeshortser og t-shirt. Sandaler, sommersko, sommerkjoler, capribukser, denim shorts og jeans finner du både fra sesongens nyheter, men også lagersalg og lagertømming av partivarer. Til enhver tid har vi klær og sko på nett fra foregående sesonger enten det er vinterklær eller sommerklær. Samtidig som vi har vår jakker, jeans, joggebukser, t-shirt og sweatshirt har vi vinterjakker, skijakker og skibukser, luer, votter og skjerf. Du finner både sandaler, løpesko og fotballsko, samtidig som du finner vintertøvler, gummistøvler og varme vintersko til både dame, herre og bar, Altså : Klær på nett for hele familien til lave priser.

Sportmann.no er en av Norges største nettbutikker innen sport og fritidsklær og har lenger fartstid og erfaring enn de fleste andre aktører. Vi har solgt sportsklær, treningstøy, joggesko og løpesko, fotballstøvler og barnesko til det norske folk i 40 år og har hele tiden hatt fokus på å tilby kvalitetsklær til lavest mulig pris. Vi kjøper kontinuerlig inn dameklær, herreklær og sko, treningstøy og moteartikler i store kvantum til vår nettbutikk slik at vi alltid kan tilby sesongens nyheter. Om sommeren finner du sommerkjoler, strandkjoler, bluser og tunika, badetøy, badeshorts og bikini og lette sommerklær, og om vinteren finner du varme jakker, skiklær som skijakker, skibukser, parkas, handsker, luer og mengder av vinterklær. Superundertøy og ullundertøy, ullsokker og strikkede gensere, men også vinterstøvler, regntøy og gummistøvler samtidig som vi har stort utvalg av både t-shirt, gensere, jakker og ola bukser til både dame barn og herre. Vår egen barne avdeling har enormt lave priser på barnehagepakker, barnedresser, trentingstøy og sko til barn. Alt vårt eget går direkte fra fabrikk til deg som kunde og våre merke varer kommer fra kjente leverandører av både sko og tekstiler som : Reebok, Rönisch, Casall, Hummel, Bjørn Borg, Champion, Blend, Kaffe, Swegmark, Triumph. Vi har stort utvalg året rundt av undertøy og sportsbh. På høst og vinter har vi sterke merker som Bjørn Dæhli, Ulvang, Swix, Craft og Janus. På vår og sommer sesong er det også merker som Quiksilver, Blend, Esprit, Roxy og Superdry. Nye kommer til hele tiden og sortimentet utvides stadig. Både herreklær som skjorter og bukser, jakker og gensere, og dameklær som bluser og topper, denimbukser, shorts eller capri og barneklær som barnehagedress, regntøy eller billige treningsdresser er et viktig område for oss. Vi strever etter å få bedre utvalg av både sko og klær til trening og fritid. Enten det er teknisk treningstøy, sportsklær, avanserte løpesko eller joggebukse og baggy pants, eller hettegenser og skjorte for fritidsbruk så skal vi ha gode priser og stort utvalg. Fotballstøvler og joggesko er sammen med sandaler og sneakers noe vi alltid skal være gode på. Vi skal alltid forbedre kvaliteten på våre varer, vi skal alltid ha rask levering av våre klær på nett og vi skal levere enda mer presist, vi skal alltid være billigst og vi skal alltid skape tryggehet for handelen hos oss. Både ved å ha gode systemer, men også ved å behandle våre ansatte, kunder og leverandører ærlig og skikkelig. Velkommen til en hyggelig netthandel!

SPORTMANN AS - POSTBOKS 1440, 1602 FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314