Bjørn Dæhli er en god leverandør til sportmann og leverer både dameklær og herreklær på nett. s Treningstøy, fritidstøy, sportsklær og skitøy finnes det alltid lave priser og godt utvalg av. Både høst, vinter, vår og sommer vil du finne et stort utvalg av billige Bjørn Dæhli treningstøy på nett hos sportmann.no. Vi garanterer ekte vare og rask levering over helge norge. Det vil alltid være et godt utvalg av tilbud fra foregående sesonger, friske nyheter fra aktuell sesong. Både skijakke, skibukse, skidresser, dunjakker og vinterjakker, i tillegg til treningsdresser, sokker og undertøy. Bjørn Dæhli luer og handsker på nett finner du også hos oss.

Bjørn Dæhlie Bjørn Dæhlie. Vi har lave priser på klær og tilbehør fra Bjørn Dæhlie til dame, herre og barn. Stort utvalg og rask levering på alle produkter fra Bjørn Dæhlie

Bjørn Dæhlie Technical Wear er et norsk klesmerke for sportstøy, spesielt for vinteridretter. Merket er kjent under logonavnet Bj.
Klesmerket ble startet av skiløperen Bjørn Dæhlie, og har i tillegg til tøy til vinteridretter en bred sportstøykolleksjon. Klesmerket eies av selskapet Bj Sport AS som igjen eies av investorselskapet Active Brands.

Gjennom skikarrieren harn Bjørn Dæhlie lærte seg mye om sportsutstyr og klær, men også om business. Nå lager han klær for den aktive skiløperen med samme filosofi, lidenskap og de samme høye kravene til kvalitet og ytelse som han gjorde når han gikk på ski.

I 1996 startet Bjørn Dæhlie sin egen kolleksjon med eget navn som logo. Navnet ble etter hver endret til Bjørn Dæhlie Technical Wear, forkortet Bj. Merket ble produsert av Oslo-selskapet Bone Ration Sport AS som i 2001 ble solgt til Odlo. Bj var lisensiert til Odlo. Avtalen gikk ut i 2007, og Bjørn Dæhlie ble igjen aktiv i utvikling, produksjon og salg av sitt eget klesmerke. Også etter at Bj Sport ble solgt til Active Brands i februar 2011 har Bjørn Dæhlie en rolle i produktutvikling og markedsføring.

Bjørn Dæhlie har:
- Vunnet totalt 29 OL og verdensmesterskap medaljer
- 8 ganger olympisk mester
- 7 ganger verdensmester (3 i stafett)
- 46 verdenscupseiere
- 6 ganger sammenlagt verdenscup seiere
- 15 ganger norgesmester

Sportmann.no tilbyr et godt utvalg av klær fra Bjørn Dæhlie. Vi har rask levering og lave priser.

Produktbild
Bjørn Dæhli hansker jr
Sjekk prisen
Kun: 149 Kr
Før: 299,00 Kr
Produktbild
Bjørn Dæhlie Superundertøysett
Kun: 249 Kr
Før: 299,00 Kr
Produktbild
Bjørn Dæhlie race crew sokk
Pris: 139 Kr
Produktbild
Bjørn Dæhlie Race Sokk
Pris: 139 Kr
Produktbild
Bjørn Dæhlie Superundertøysett
Kun: 249 Kr
Før: 299,00 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Sportmann AS er et av Norges største postordrefirmaer og her i vår nettbutikk vil du finne et stort utvalg av kvalitetsklær fra over 50 kjente merkevareleverandører til lave priser.

Med oppstart i 1974 har vi lengre fartstid enn de fleste andre aktører i bransjen, og vi streber til alltid etter å levere det beste for våre kunder. På sportmann.no vil du finne sport- og fritidsmote på nett til hele familien fra en sikker leverandør med 40 års erfaring. Vi har et stort utvalg av klær, sko og merkevarer til dame, herre og barn til alle årstider og anledninger. Hos sportmann.no vil du finne sesongens nyheter fra Nike, Adidas og Didriksons samt en rekke andre merkevareleverandører. Enten du er ute etter treningstøy, sportsklær og joggesko eller hverdagstøy og moteartikler vil alltid finne et bredt sortiment hos oss. For at du alltid skal finne gode tilbud kjøper vi kontinuerlig inn nyheter samtidig som vi tilbyr lagersalg og lagertømming på partivarer fra foregående sesonger. På denne måten vil du som kunde alltid finne kvalitetsvarer til rimelige priser enten du er ute etter badetøy og bikini eller yttertøy og skitøy til vintersesongen.

Til dame har vi et stort utvalg av hverdags- og fritidsklær fra Cream og Kaffe Clothing samt mer sporty merker som Lacoste. Her kan du finne kjoler, tunikaer og capribukser til sommersesongen i tillegg til lekre bluser og pentøy til finere anledninger. Ytterjakker, regntøy og skiklær fra mange kvalitetsmerker vil du finne i både dame- og herreavdelingen. Til herre kan vi også tilby fritidsantrekk fra Napapijri Geographics og Superdry, og du vil finne et stort utvalg av t-skjorter, shorts og gensere til ulike anledninger. I vår- og sommersesongen tilbyr vi sommerklær fra Roxy og Blend, mens vi på vintertid har kvalitetsvarer fra Swix, Bjørn Dæhlie og Janus. I vår barneavdeling vil du finne et bredt utvalg av klær, leker og utstyr til både jente og gutt i alle aldere. Til utebruk har vi allværsjakker og parkdresser fra Helly Hansen, Skogstad samt andre kvalitetsleverandører, og du finner også fritidstøy fra Levis og Hummel. I tillegg har vi et stort utvalg av sko til fritidsbruk, trening og sport fra blant annet Puma og New Balance. I vårt sortiment kan du velge mellom en rekke ulike merker enten du ønsker sneakers, sandaler eller fotballsko. Vi i Sportmann er opptatt av å yte vårt beste for våre kunder, leverandører og ansatte gjennom et trygt system og enestående service. Vi garanterer alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad og ønsker å gi våre kunder de beste prisene på vårt brede utvalg av kvalitetsvarer til hele familien. Velkommen til en hyggelig og sikker netthandel!

SPORTMANN AS - POSTBOKS 1440, 1602 FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314