Bjørn Dæhli:

Bjørn Dæhlie er et norsk sportsmerke, skapt av skiløperen med samme navn, som leverer teknisk sportsutstyr til vinteren. Bjørn Dæhlie er en av langrennssportens ledende leverandører av sportsklær og utstyr av høy kvalitet. I vår nettbutikk finner du et utvalg av skiklær, langrennsdresser og superundertøy til trening, samt vinterjakker og tilbehør til fritidsbruk. Til lave priser kan du få luer, votter, hansker og ullsokker fra Bjørn Dæhlie hos sportmann.no. Vi lover rask levering fra vårt lager i Fredrikstad og en godt utvalg av produkter fra Bjørn Dæhlie.
Produktbild
. Bjørn Dæhlie Race Sokk
Kun: 99 Kr
Før: 139,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhli Active ull stilongs jr
Kun cerise i str. 116 og 128
Kun: 99 Kr
Før: 249,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie Jubileums lue
Kun: 99 Kr
Før: 299,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie Skidress Dame
Kun: 399 Kr
Før: 899,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie Skidress
Kun: 399 Kr
Før: 899,00 Kr
Produktbild
Bjørn Dæhlie skidress JR
Kun: 349 Kr
Før: 699,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie Skihanske
Kun: 199 Kr
Før: 399,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie dry pant
Kun: 249 Kr
Før: 399,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie shirt dry
Kun: 299 Kr
Før: 399,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie tights Dame
Kun: 249 Kr
Før: 399,00 Kr
Produktbild
Bjørn Dæhlie Defeat Jakke
Kun: 999 Kr
Før: 1 899,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie Skidress
Kun i XS og S
Kun: 599 Kr
Før: 1 699,00 Kr
Produktbild
Bjørn Dæhlie Level jakke Dame
Kun: 699 Kr
Før: 1 599,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie treningsjakke Dame
Kun: 1 299 Kr
Før: 1 899,00 Kr
Produktbild
. Bjørn Dæhlie Level Jakke
Kun: 699 Kr
Før: 1 599,00 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Sportmann AS er et av Norges største postordrefirmaer og her i vår nettbutikk vil du finne et stort utvalg av kvalitetsklær fra over 50 kjente merkevareleverandører til lave priser.

Med oppstart i 1974 har vi lengre fartstid enn de fleste andre aktører i bransjen, og vi streber til alltid etter å levere det beste for våre kunder. På sportmann.no vil du finne sport- og fritidsmote på nett til hele familien fra en sikker leverandør med 40 års erfaring. Vi har et stort utvalg av klær, sko og merkevarer til dame, herre og barn til alle årstider og anledninger. Hos sportmann.no vil du finne sesongens nyheter fra Nike, Adidas og Didriksons samt en rekke andre merkevareleverandører. Enten du er ute etter treningstøy, sportsklær og joggesko eller hverdagstøy og moteartikler vil alltid finne et bredt sortiment hos oss. For at du alltid skal finne gode tilbud kjøper vi kontinuerlig inn nyheter samtidig som vi tilbyr lagersalg og lagertømming på partivarer fra foregående sesonger. På denne måten vil du som kunde alltid finne kvalitetsvarer til rimelige priser enten du er ute etter badetøy og bikini eller yttertøy og skitøy til vintersesongen.

Til dame har vi et stort utvalg av hverdags- og fritidsklær fra Cream og Kaffe Clothing samt mer sporty merker som Lacoste. Her kan du finne kjoler, tunikaer og capribukser til sommersesongen i tillegg til lekre bluser og pentøy til finere anledninger. Ytterjakker, regntøy og skiklær fra mange kvalitetsmerker vil du finne i både dame- og herreavdelingen. Til herre kan vi også tilby fritidsantrekk fra Napapijri Geographics og Superdry, og du vil finne et stort utvalg av t-skjorter, shorts og gensere til ulike anledninger. I vår- og sommersesongen tilbyr vi sommerklær fra Roxy og Blend, mens vi på vintertid har kvalitetsvarer fra Swix, Bjørn Dæhlie og Janus. I vår barneavdeling vil du finne et bredt utvalg av klær, leker og utstyr til både jente og gutt i alle aldere. Til utebruk har vi allværsjakker og parkdresser fra Helly Hansen, Skogstad samt andre kvalitetsleverandører, og du finner også fritidstøy fra Levis og Hummel. I tillegg har vi et stort utvalg av sko til fritidsbruk, trening og sport fra blant annet Puma og New Balance. I vårt sortiment kan du velge mellom en rekke ulike merker enten du ønsker sneakers, sandaler eller fotballsko. Vi i Sportmann er opptatt av å yte vårt beste for våre kunder, leverandører og ansatte gjennom et trygt system og enestående service. Vi garanterer alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad og ønsker å gi våre kunder de beste prisene på vårt brede utvalg av kvalitetsvarer til hele familien. Velkommen til en hyggelig og sikker netthandel!

SPORTMANN AS - ROSENBORGVEIEN 8, 1630 GAMLE FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314