På kort tid har DC Shoes ikke bare blitt et populært skomerke, men også en anerkjent leverandør av klær og tilbehør. DC shoes lager kule og sporty fritidsklær, i tillegg til å fokusere på ekstremsport, skateboarding og snowboarding. Deres skatesko, sneakers og capser er svært populære, og i vår nettbutikk får du tak i sporty og behagelige klær, sko og tilbehør fra DC. Til vintersesongen tilbyr vi også vinterjakker og snowboardklær i god kvalitet. S

DC ShoesDC Shoes. Vi har lave priser på klær og tilbehør fra DC. Stort utvalg og rask levering på alle produkter fra DC Shoes på Sportmann.no

DC Shoes er et amerikansk selskap som spesialiserer seg på sko til ekstremsportutøvere, dette inkluderer også skateboarding og snowboarding. Selskapet produserer også klær, vesker tilbehør, skateboards og snowboards.

DC er i dag et av verdens mest suksessfulle skate-merker. DC shoes ble startet av Ken Block og Damon way i 1993. Huntingtons Beach i Calefornia. Merket stod opprinnelig for "Droor Clothing" som senere ble solgt og nedlagt. Nå heter merket bare DC shoes. DC lager klær og sko til skating, snøbrett, t-skjorter, bukser, hatter og jakker. Merket er i bruk i flere forskjellige typer ekstremsport og sport, som rullebrettkjøring, BMX-sykling, motocross, rally, billøp og surfing.

Sportmann.no tilbyr et godt utvalg av klær og sko fra DC. Vi har rask levering og lave priser.

Produktbild
DC* Crew Genser Jr
Kun: 499 Kr
Før: 699,00 Kr
Produktbild
DC* Tonik Jr Sko
Kun: 499 Kr
Før: 599,00 Kr
Produktbild
DC* Skjorte Jr
Kun: 599 Kr
Før: 799,00 Kr
Produktbild
DC* Tee jr
Kun: 299 Kr
Før: 349,00 Kr
Produktbild
DC* Rebound Vintersko
Kun: 699 Kr
Før: 899,00 Kr
Produktbild
DC* hjelm
Unisex - finnes i flere farger
Pris: 499 Kr
Produktbild
DC* Tshirt Jr
Finnes i flere farger og motiv
Kun: 249 Kr
Før: 349,00 Kr
Produktbild
DC* Big Star Lue
Pris: 299 Kr
Produktbild
.DC Hettegenser
Finnes i flere farger
Kun: 349 Kr
Før: 699,00 Kr
Produktbild
DC* Hettegenser Jr
Finnes i flere farger
Kun: 499 Kr
Før: 799,00 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Sportmann AS er et av Norges største postordrefirmaer og her i vår nettbutikk vil du finne et stort utvalg av kvalitetsklær fra over 50 kjente merkevareleverandører til lave priser.

Med oppstart i 1974 har vi lengre fartstid enn de fleste andre aktører i bransjen, og vi streber til alltid etter å levere det beste for våre kunder. På sportmann.no vil du finne sport- og fritidsmote på nett til hele familien fra en sikker leverandør med 40 års erfaring. Vi har et stort utvalg av klær, sko og merkevarer til dame, herre og barn til alle årstider og anledninger. Hos sportmann.no vil du finne sesongens nyheter fra Nike, Adidas og Didriksons samt en rekke andre merkevareleverandører. Enten du er ute etter treningstøy, sportsklær og joggesko eller hverdagstøy og moteartikler vil alltid finne et bredt sortiment hos oss. For at du alltid skal finne gode tilbud kjøper vi kontinuerlig inn nyheter samtidig som vi tilbyr lagersalg og lagertømming på partivarer fra foregående sesonger. På denne måten vil du som kunde alltid finne kvalitetsvarer til rimelige priser enten du er ute etter badetøy og bikini eller yttertøy og skitøy til vintersesongen.

Til dame har vi et stort utvalg av hverdags- og fritidsklær fra Cream og Kaffe Clothing samt mer sporty merker som Lacoste. Her kan du finne kjoler, tunikaer og capribukser til sommersesongen i tillegg til lekre bluser og pentøy til finere anledninger. Ytterjakker, regntøy og skiklær fra mange kvalitetsmerker vil du finne i både dame- og herreavdelingen. Til herre kan vi også tilby fritidsantrekk fra Napapijri Geographics og Superdry, og du vil finne et stort utvalg av t-skjorter, shorts og gensere til ulike anledninger. I vår- og sommersesongen tilbyr vi sommerklær fra Roxy og Blend, mens vi på vintertid har kvalitetsvarer fra Swix, Bjørn Dæhlie og Janus. I vår barneavdeling vil du finne et bredt utvalg av klær, leker og utstyr til både jente og gutt i alle aldere. Til utebruk har vi allværsjakker og parkdresser fra Helly Hansen, Skogstad samt andre kvalitetsleverandører, og du finner også fritidstøy fra Levis og Hummel. I tillegg har vi et stort utvalg av sko til fritidsbruk, trening og sport fra blant annet Puma og New Balance. I vårt sortiment kan du velge mellom en rekke ulike merker enten du ønsker sneakers, sandaler eller fotballsko. Vi i Sportmann er opptatt av å yte vårt beste for våre kunder, leverandører og ansatte gjennom et trygt system og enestående service. Vi garanterer alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad og ønsker å gi våre kunder de beste prisene på vårt brede utvalg av kvalitetsvarer til hele familien. Velkommen til en hyggelig og sikker netthandel!

SPORTMANN AS - POSTBOKS 1440, 1602 FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314