DNY:

Stormotemerket DNY leverer stilige klær og trendy tilbehør til motebevisste jenter og damer. Fra det danske merket får du dametøy i smart design og med god passform i størrelser fra 38 – 56. På sportmann.no finner du alltid et godt utvalg av klær fra DNY. Vi har både sommertøy, topper og bluser til varmere årstider, samt ytterjakker og gensere til vinteren. I vår nettbutikk har vi et bredt sortiment av moteriktige klær også i større størrelser. Vi tilbyr rask levering fra vårt lager i Fredrikstad, og hos oss kan du få kjøpt spreke varer fra DNY.
Produktbild
.DNY jeansjakke
Kun: 299 Kr
Før: 799,00 Kr
Produktbild
..DNY 3/4 Leggings
Kun i str. 50/52 og 54/56
Kun: 99 Kr
Før: 299,00 Kr
Produktbild
DNY Strikket topp
Kun i str. XS og S
Kun: 299 Kr
Før: 499,00 Kr
Produktbild
DNY baggy bukse
Pris: 499 Kr
Produktbild
DNY bengalinbukse 80cm
str 38 - 56
Kun: 199 Kr
Før: 499,00 Kr
Produktbild
DNY Bluse
Kun i str. XS og XL
Kun: 199 Kr
Før: 399,00 Kr
Produktbild
.DNY Bluse
Kun i str. XS
Kun: 199 Kr
Før: 499,00 Kr
Produktbild
DNY Bengalinbuse 86cm
str 38 - 56
Kun: 199 Kr
Før: 499,00 Kr
Produktbild
DNY Baggy bukse
Kun i str. XS og S
Kun: 199 Kr
Før: 399,00 Kr
Produktbild
DNY denimcapri
Kun i str. 38 - 40
Kun: 299 Kr
Før: 599,00 Kr
Produktbild
DNY Tunika
Pris: 399 Kr
Produktbild
DNY Ytterjakke
Pris: 699 Kr

© 2013 www.sportmann.no • All Rights Reserved

Sportmann AS er et av Norges største postordrefirmaer og her i vår nettbutikk vil du finne et stort utvalg av kvalitetsklær fra over 50 kjente merkevareleverandører til lave priser.

Med oppstart i 1974 har vi lengre fartstid enn de fleste andre aktører i bransjen, og vi streber til alltid etter å levere det beste for våre kunder. På sportmann.no vil du finne sport- og fritidsmote på nett til hele familien fra en sikker leverandør med 40 års erfaring. Vi har et stort utvalg av klær, sko og merkevarer til dame, herre og barn til alle årstider og anledninger. Hos sportmann.no vil du finne sesongens nyheter fra Nike, Adidas og Didriksons samt en rekke andre merkevareleverandører. Enten du er ute etter treningstøy, sportsklær og joggesko eller hverdagstøy og moteartikler vil alltid finne et bredt sortiment hos oss. For at du alltid skal finne gode tilbud kjøper vi kontinuerlig inn nyheter samtidig som vi tilbyr lagersalg og lagertømming på partivarer fra foregående sesonger. På denne måten vil du som kunde alltid finne kvalitetsvarer til rimelige priser enten du er ute etter badetøy og bikini eller yttertøy og skitøy til vintersesongen.

Til dame har vi et stort utvalg av hverdags- og fritidsklær fra Cream og Kaffe Clothing samt mer sporty merker som Lacoste. Her kan du finne kjoler, tunikaer og capribukser til sommersesongen i tillegg til lekre bluser og pentøy til finere anledninger. Ytterjakker, regntøy og skiklær fra mange kvalitetsmerker vil du finne i både dame- og herreavdelingen. Til herre kan vi også tilby fritidsantrekk fra Napapijri Geographics og Superdry, og du vil finne et stort utvalg av t-skjorter, shorts og gensere til ulike anledninger. I vår- og sommersesongen tilbyr vi sommerklær fra Roxy og Blend, mens vi på vintertid har kvalitetsvarer fra Swix, Bjørn Dæhlie og Janus. I vår barneavdeling vil du finne et bredt utvalg av klær, leker og utstyr til både jente og gutt i alle aldere. Til utebruk har vi allværsjakker og parkdresser fra Helly Hansen, Skogstad samt andre kvalitetsleverandører, og du finner også fritidstøy fra Levis og Hummel. I tillegg har vi et stort utvalg av sko til fritidsbruk, trening og sport fra blant annet Puma og New Balance. I vårt sortiment kan du velge mellom en rekke ulike merker enten du ønsker sneakers, sandaler eller fotballsko. Vi i Sportmann er opptatt av å yte vårt beste for våre kunder, leverandører og ansatte gjennom et trygt system og enestående service. Vi garanterer alltid rask levering fra vårt lager i Fredrikstad og ønsker å gi våre kunder de beste prisene på vårt brede utvalg av kvalitetsvarer til hele familien. Velkommen til en hyggelig og sikker netthandel!

SPORTMANN AS - POSTBOKS 1440, 1602 FREDRIKSTAD - ORG.NR.:982739314